Špízy s údenými guľôčkami

Suroviny

2 balenia guľôčok Liptov
16 cherry paradajok
1 jablko
20cm stonkového zeleru
lístky mäty
lístky bazalky
lístky plochého petržlenu
niekoľko kvapiek citrónovej šťavy
24 napichovátiek

  • 2 porcie

  • 10 minút

  • jednoduché

Postup prípravy

Špízy so cherry paradajkami a bazalkou
Napichujeme cherry paradajku, bazalkový list, guľôčku, bazalkový list a opäť cherry paradajku.

Špízy so stonkovým zelerom a petržlenovou vňaťou
Stonkový zeler nakrájame na 2 cm kúsky. Na napichovátko napichneme kúsok zeleru, lístok petržlenu, guľôčku, lístok petržlenu a opäť zeler.

Špízy so jablkom a mätou
Jabĺčko na krájame na osminky, vyrežeme jadrovník a rez potrieme citrónovou šťavou. Nakrájame na 2cm kúsky a pokračujeme ako v predchádzajúcich prípadoch, len bylinka bude mäta.

Podobné recepty

Sociálne siete