Špenátové slimáky s údeným Pološtiepkom

Suroviny

90 g strúhaného údeného Liptov Pološtiepku
1 lístkové cesto
3 strúčiky cesnaku
1 stredne veľká cibuľa
80 g tvarohu
60 g syra feta
soľ
čierne korenie
100 g špenátových lístkov
2 vajcia
2PL oleja

  • 24 kúskov

  • 22 minút

  • jednoduché

Postup prípravy

1. Pokrájame cibuľu, cesnak a speníme ich na oleji.

2. Sparíme špenát, scedíme a vložíme do väčšej nádoby, pridáme postrúhaný Liptov Pološtiepok, fetu, tvaroh, vychladnutú cibuľu s cesnakom, soľ a korenie.

3. Cesto odbalíme a priamo na papieri ho pozdĺžne prekrojíme. Obe časti potrieme plnkou a zavinieme rolády, konce zlepíme. Valce krájame na približne dvojcentimetrové kolieska, ktoré poukladáme na plech a upečieme do zlatista.

Podobné recepty

Sociálne siete