Karí nátierka

Suroviny

1 jablko
1 cibuľa
2 PL hrozienok
2 PL Liptov Masla
100 g syra Liptov Vrchár výrazný a aromatický
150 g kuracích pŕs
soľ
korenie
1 ČL karí korenia
½ červenej papriky

  • 4 - 6 porcií

  • 15 minút

  • jednoduché

Postup prípravy

1. Chopíme sa jablka, ošúpeme ho a nakrájame na kocky. Následne pridáme posekanú cibuľku, hrozienka, karí korenie, kuracie kúsky pokrájané na kocky a všetko spolu dusíme do mäkka.

2. Keď zmes vychladne, rozmixujeme ju, posolíme a okoreníme. Aby toho nebolo málo, pridáme nadrobno posekanú papriku a syr Liptov Vrchár výrazný a aromatický.

3.Netradičnú chuť karí nátierky si najlepšie vychutnáte s čerstvým pečivom.

Podobné recepty

Sociálne siete