Cukinové slimáky

Suroviny

2 cukiny pokrájané na 3 mm plátky
125 g Liptov Bryndze
30 g Liptov Masla
korenie
1 PL posekaných tymiánových lístkov
lístky rukoly a čakanky
2 PL olivového oleja

  • 15 - 20 kusov

  • 20 minút

  • jednoduché

Postup prípravy

1. Na plech si pripravíme papier na pečenie, na ktorý poukladáme plátky cukiny. Tie potom pretrieme olejom a pečieme do mäkka.

2. V miske si vymiešame Liptov Bryndzu s Liptov Maslom, korením a tymiánom. Touto jedinečnou bryndzovou nátierkou bohato natrieme vychladnuté kúsky cukín a stáčame spolu s prečnievajúcimi lístkami rukoly a čakanky do špirály.

3. Liptovské cukinové slimáky vám budú najviac chutiť s vínkom, no malých pomocníkov potešia aj samotné.

Podobné recepty

Sociálne siete