Pološtiepok na gril s brusnicovou omáčkou

Počet porcií:
2
Čas prípravy:
10
Náročnosť:
jednoduché

Recept týždňa

A takto to má vyzerať

Suroviny:

4 ks Liptov Polooštiepok na gril
2 PL Olej
1 PL Liptov maslo  
* Soľ, Čerstvé mleté korenie z mlynčeka
240 g Zeleniny na gril:
cibuľa
cherry paradajky
malé zemiaky
paprika
 

Postup:

Panvicu alebo grilovaciu platňu rozohrejte na 190 °C a syr opečte na malom množstve tuku. Opekajte 2 až 4 minúty z každej strany, pokým sa na ňom nevytvorí hnedá kôrka. Aby ste dosiahli lahodnú vláčnosť, syr musí byť v strede dôkladne prehriaty. Malé zemiaky uvarené v šupke grilujeme s nakrájanou zeleninou, ktorú si podľa potreby dochutíme. Podávame s brusnicovou omáčkou.
 
TIP 1: Chuť zeleniny zjemníte pridaním nasekaných čerstvých byliniek a masla bezprostredne po ugrilovaní.
 
 
TIP 2: Pološtiepok na gril servírujte 2-3 minúty po ugrilovaní.

Kategória

Vyberte si recept